Nieuws22 mei 2021Baas van morgen

Graag blikken wij met jullie terug op een toch wel hele bijzondere dag. Elk jaar nodigt JINC namelijk een aantal van haar grootste partners uit om deel te nemen aan het project; Baas van Morgen. Een prachtig initiatief waarmee kinderen geïnspireerd worden het beste uit zichzelf te halen doordat zij voor 1 dag de touwtjes in handen hebben.

De focus ligt tijdens dit project op kinderen die opgroeien in sociaal economische achterstandswijken. Doordat zij kunnen proeven aan beroepsmatig succes geeft hen dit een enorme boost aan zelfvertrouwen en zien zij hoe een bedrijf van binnenuit werkt.

Een super mooi en gaaf project waar wij als verhuisbedrijf zeker aan mee wilde doen! En zo gezegd zo gedaan, donderdag 10 juni namen Ali Eren en Rumeysa voor 1 dag het stokje over van onze directeur Robert Medenblik. Thema van de dag was ‘Gelijke kansen op de werkvloer’. Voor de nieuwe directeuren was een belangrijke vraag voorgelegd. Wat kan de directie doen om ervoor te zorgen dat de verhuismedewerkers die het fysieke verhuiswerk dagelijks uitvoeren op een gezonde manier hun pensioen kunnen halen. En hoe ouderen dus een gelijke kans hebben op de werkvloer als de jongeren.